Bel voor een afspraak!
06 18 44 71 55

Het administratie-abonnement van Optimate

Het administratie-abonnement: zekerheid tegen lage kosten

De meeste MKB-ondernemers zien de administratie niet als hun hobby. Liever besteden zij hun tijd aan het realiseren, perfectioneren en verkopen van hun producten en diensten. Toch is iedere ondernemer doordrongen van het belang van een goede boekhouding. Optimate heeft de ideale oplossing voor iedere organisatie die zoveel mogelijk tijd aan de core business wil besteden, maar óók een tiptop administratie wil voeren: het administratie-abonnement.

Hoe werkt het?
Om te beginnen nemen we de huidige stand van zaken met u door. Zijn er achterstanden, specifieke aandachtspunten, bepaalde cijfers waar u altijd een up to date inzicht in wilt hebben? Samen met u inventariseren we de behoeften en noodzaken. Op basis daarvan doen we een voorstel dat bestaat uit twee onderdelen:

Het eenmalig op orde brengen en inrichten van uw administratie.
De werkzaamheden die we op continue basis voor u gaan uitvoeren.

Een administratie-abonnement van Optimate is dus altijd maatwerk. U bepaalt wat u zelf doet en wat wij van u overnemen. U kunt dus kiezen tussen volledige ontzorging of gedeeltelijk uitbesteding, zoals jaarcijfers, kwartaalcijfers of BTW-aangiften. Werkt u al met een boekhoudpakket? Geen probleem, Optimate is thuis in alle gangbare administratie- en boekhoudsoftware. Beschikt u nog niet over een boekhoudpakket? Dan kunnen we u adviseren in de keuze en ondersteunen in de implementatie. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen online oplossing. De keuze is aan u.

Wat zijn de voordelen?

  1. Lage kosten door efficiënte werkwijze op maat.
  2. Altijd inzicht in de financiële stand van zaken.
  3. Meer tijd voor uw kernactiviteiten en verkoop.
  4. Een snelle en correcte afhandeling van fiscale zaken.
  5. Grote keuzevrijheid in de mate van uitbesteding.

Wilt u weten wat we voor u op administratief en belastingtechnisch gebied kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site of bel 0318 – 565 501. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.