Bel voor een afspraak!
06 18 44 71 55

Over ons

Optimate, partner in ondernemen

Optimate, sinds 2003, een actieve en ervaren onderneming, gespecialiseerd in business consultancy en administratie.

Dienstverlening tegen reële tarieven
De activiteiten van Optimate zijn voornamelijk gericht op het midden- en kleinbedrijf en bestaan uit de begeleiding en advisering op het gebied van administratie, bedrijfsprocessen en automatisering. De klantenkring varieert van eenmanszaken tot middelgrote organisaties. Zowel gevestigde ondernemingen als startende bedrijven vinden bij Optimate dienstverlening op maat tegen reële tarieven.
 
Ons streven
Naast de kennis en adviezen die u van Optimate mag verwachten hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Zaken doen op basis van vertrouwen staat bij ons voorop. Wij onderscheiden ons door een klantgerichte benadering, kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs.
 
Onze meerwaarde, uw voordeel
Onze naam ‘Optimate’ staat voor optimale samenwerking. Als één bedrijf met twee specialisaties kunnen wij een totaalaanbod bieden. Daarnaast kunnen we u, door onze jarenlange ervaring in de markt, adviseren over de beste oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. We werken daartoe samen met een netwerk van betrouwbare partners.