Bel voor een afspraak!
0318 565 501

Hulp bij belastingaangifte particulier

Hulp bij belastingaangifte particulier

Van 1 maart tot 1 mei is het weer tijd om de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting te doen. Bij momenten, zoals het kopen van een huis, een hypotheek die wijzigt of het veranderen van uw fiscaal partnerschap kan de belastingaangifte ingewikkeld zijn. Daarom bieden wij hulp bij belastingaangifte voor de particulier. Met deze service verzorgen wij compleet uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. De kosten zijn € 95 per aangifte.

Aangifte inkomstenbelasting laten doen

Het ene jaar is het doen van belastingaangifte complexer dan het andere jaar. Onderstaande situaties maken het doen van aangifte complex:

  • U heeft een nieuwe woning gekocht of verkocht.
  • U heeft een nieuwe hypotheek aangevraagd of laten wijzigen.
  • Uw fiscaal partnerschap is gewijzigd; u bent bijvoorbeeld getrouwd of gescheiden.
  • U heeft veel zorgkosten of andere aftrekbare kosten gemaakt die niet vergoed worden.

Heeft u te maken met één van deze situaties, dan helpen bij u graag bij het doen van de belastingaangifte. Natuurlijk kan de situatie ook zijn dat u het ‘gewoon’ wilt uitbesteden.

Hoe werkt onze hulp bij belastingaangifte particulier?

Onze service werkt vrij simpel. U komt bij ons langs met alle benodigde papieren. Wij nemen de zaken vlot met u daar en verzorgen vervolgens keurig uw aangifte. Mocht u bepaalde informatie niet bij u hebben tijdens de afspraak, dan maken wij een overzicht van wat wij nog nodig hebben, zodat u de ontbrekende documenten per post of e-mail kunt toesturen. U bent zelf maximaal een uur kwijt aan uw aangifte; wij doen de rest. Wilt u als particulier ook hulp bij de belastingaangifte? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heeft u regelmatig fiscale vragen en wilt u verzekerd zijn van snel antwoord? Maak dan gebruik van ons Fiscaal Adviesabonnement voor Particulieren.